E-coach coaching vanuit huis

E-coach

coaching op afstand

E-coaching op afstand

Coachen op afstand is een zeer laagdrempelige werkwijze. Het maakt het voor u makkelijker om op elk moment een coachingstraject op te starten. Het e-coachingstraject is afgestemd op uw hulpvraag en op u als persoon. Omdat dit traject op afstand is, is de drempel om aan de bel te trekken vele malen lager dan wanneer we face-to-face met elkaar in gesprek zijn. Bovendien bevindt u zich in jouw eigen vertrouwde omgeving.We kunnen met elkaar in contact komen via de telefoon, skype, een chatsessie of via de mail.

pc, compute, mac

Steeds meer mensen vinden het prettig om op afstand te worden begeleid. Omdat het begeleidingstraject via e-mail en of WhatsApp verloopt kunnen zowel de cliënt als de coach snel schakelen. Bovendien kunt u met e-coaching makkelijk het contact bepalen. Coaching op afstand biedt daarom veel voordelen. Wilt u meer informatie of een intake gesprek? Contact mij dan hier

Contact Monique Kroes

Voordat we met e-coaching starten is het raadzaam om samen te kijken of deze manier van coachen wel passend is.
Stuur mij daarom een korte mail met daarin uw verhaal en wensen.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bellen kan uiteraard ook.
(U kunt mij het best in de avond telefonisch bereiken.)
Mijn gegevens vind u ook op deze pagina terug.

Onderwijscoach , Utrecht

E-coach en uw privacy

Uw gegevens worden bij MDKroescoaching niet opgeslagen of voor commerciële doeleinden gebruikt. Alleen gegevens zoals mailadres of telefoon nummer die nodig zijn voor de e-coach sessies worden tijdens het traject bewaard. Na afloop worden ook deze gegevens verwijderd. Uw privacy is gewaarborgd.Tarieven voor e-coaching vindt u terug op mijn info pagina. Een e-coach traject is flexibel en aangepast op uw wensen. De duur van het traject is dus nooit van te voren te voorspellen en kan variëren van 1 tot meerdere sessies.

Winkelwagen
Scroll naar boven